Verkoop onschuld de duurste maagden van de wereld

Jonge Rosie verkocht zijn onschuld voor $ 13.000 44-jarige ingenieur van het Britse telecommunicatiebedrijf. Volgens de garanties van het meisje is ze een lesbienne, dus seks met een man experimenteerde voor haar. Waar, op commerciële basis! Rosie Raid wachtte op haar deur en klom toen met haar. Wat een meisje huilde, blijft onbekend. Misschien was de prijs te klein voor een dergelijke test?

Graciela Yatako

De prehistorie van het meisje is meer dan een tragisch: een jong model van Peru is acuut noodzakelijk geld voor moederbehandeling. Het is bekend dat de Canadese

zakenman 18 miljoen dollar voorstelde, maar tegen die tijd hebben alle netwerkgebruikers al het wanhopige meisje aangevallen, Kamagra 100mg de schuld van Yatako in prostitutie. Misschien heeft 1,5 miljoen het meisje niet geïnteresseerd, en misschien veranderde ze gewoon van gedachten, maar uiteindelijk gebeurde de transactie niet.

Natalie Dylan

Wat kan worden gedaan omwille viagra voor mannen van 2,8 miljoen euro? Eigenlijk had de 22-jarige Natalie niets te bieden, naast zichzelf. Volgens Dylan, een deel van het bedrag dat ze van plan was om te besteden aan het goede doel (genereuze ziel!), en vaste activa – op de verbetering van hun eigen leven. We weten niet hoe ze op het einde besteld, Natalie eerlijk verdiend, maar het feit blijft: de onschuld die ze verloor met een rijke man.

Alina Persona

Jonge dame wilde gewoon leren! Alina Zo probeerde het onderwijs te krijgen dat naar de wanhopige stap ging: in 2009 zette het meisje zijn eigen lichaam op veiling uit. De rijke Italiaanse, die geen spijt had van het geld voor jeugd en schoonheid reageerde op de schreeuw. De enige voorwaarde voor een man was de test van maagdelijkheid van een dokter. Wat te zeggen, Persea controleerde en sliep met rijk uit Italië.

Rafaella fiko

Maar Rafaella Fico was al thuis bekend vanwege de realistische show «Big Brother» – de overdracht werd in 2008 uitgezonden op het Italiaanse tv-kanaal. Na het verlaten van de televisieschermen, gaf FICO toe: ze had nooit een man. En het meisje besloot om deze «FOUT» dringend te corrigeren: ze waardeerde zijn lichaam in bescheiden 1,8 miljoen dollar.

Katharina Migliorini

Catarina – een nobel meisje, gevoelig voor mededogen en help arm. Zodra een meisje zo in shock in de schok heeft gezet dat in haar geboorde stad zoveel mensen geen dak boven hun hoofd hebben, dat ‘s nachts besloten – wie, zo niet zij? Hoe mensen te helpen? Natuurlijk, om het hulpfonds te organiseren, kwam niet voor, het is gemakkelijker om eenvoudig uw eigen maagdelijkheid te verkopen. «Waarom niet?»- Gedachte Catarina.

«Natuurlijk! – antwoordde haar een man uit Japan genaamd Natsu, met een meisje een ronde som. Trouwens, Hand en hart Want de vagina meisjes vochten een paar mannen – twee Amerikanen, Indiaas en Japans.